„TORNADĂ pe orizontală” la Baia Mare: „Ferească Sfântul!!! Aşa ceva nu am mai văzut!” | FOTO

O fotografie care surprinde în Baia Mare o „tornadă pe orizontală” a strâns, în mai puţin de 24 de ore, peste 1.700 de distribuiri.

10491 afișări
Imaginea articolului „TORNADĂ pe orizontală” la Baia Mare: „Ferească Sfântul!!! Aşa ceva nu am mai văzut!” | FOTO

„TORNADĂ pe orizontală” la Baia Mare: „Ferească Sfântul!!! Aşa ceva nu am mai văzut!” | FOTO

Un fotograf profesionist din Baia Mare a surprins câţiva nori adunaţi sub forma unei „tornade pe verticală”, acesta fiind, de altfel, şi denumirea dată imaginii:

„Ferească Sfântul!!! Aşa ceva nu am mai văzut!”, comentează un utilizator.

„Bine că nu a început să se învârtă norul ...nu e atâta umiditate...că se transforma în tornadă”, scrie un altul.

Fotografia a strâns, în mai puţin de 24 de ore, peste 1.700 de distribuiri.

„Nu m-am gândit niciodată că va ajunge aşa de distribuită, fiind o fotografie banală făcută cu telefonul”, scrie fotograful.

Oraşul Baia Mare a fost marţi puternic afectat de căderile de grindină de mari dimensiuni. Mai multe maşini au fost afectate de grindină, iar vântul a doborât copaci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici