Toţi directorii din serviciile publice deconcentrate din Sibiu vor fi evaluaţi

Preşedintele PNL Sibiu, Eugen Mitea, a declarat că toţi directorii din serviciile publice deconcentrate din Sibiu vor fi evaluaţi, în următoarele trei săptămâni, pe criterii de performanţă.

3 afișări

"Aşa cum am promis, vom face o evaluare a tuturor directorilor din serviciile publice deconcentrate pe criterii de performanţă şi, pentru a nu exista discuţii, vom începe cu cei care sunt ai Partidului Liberal. Noi nu ne propunem să-i înlocuim din funcţie, ci vrem doar să vedem dacă instituţiile merg cum trebuie, dacă există probleme şi, dacă da, de ce natură sunt acestea. Poate vom interveni la Bucureşti pentru a-i ajuta, în funcţie de natura problemelor cu care se confruntă”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Eugen Mitea, preşedintele PNL Sibiu.

Mitea a respins insinuările ziariştilor cu privire la intenţia PNL de a-i speria pe directorii de servicii care nu sunt membri de partid.

„Câţi directori de direcţii aţi văzut trecând de la un alt partid la noi, în ultimul timp!? Nici unul. Fiecare om are o convingere politică pe care noi o respectăm. Dacă am fi vrut să-i facem membri de partid peste 60 la sută dintre directorii de servicii publice ar fi semnat adeziunile la PNL”, a mai declarat preşedintele PNL Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici