Toţi managerii de spital vor fi evaluaţi în martie, la un an de mandat

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat, joi, în videoconferinţa cu reprezentanţii autorităţilor sanitare şi administrative din teritoriu, că, la sfâştul lunii martie, va face evaluarea managerilor de spital pentru primul an de mandat al acestora, rezultatele urmând să fie făcute publice.

5 afișări
Imaginea articolului Toţi managerii de spital vor fi evaluaţi în martie, la un an de mandat

Toţi managerii de spital vor fi evaluaţi în martie, la un an de mandat

"Să dăm socoteală oamenilor pentru ceea ce aţi făcut în acest an. Sunt manageri cu rezultate excelente, dar sunt şi rezultate slabe. Am să vă pun să daţi socoateală în faţa oamenilor pentru ceea ce aţi făcut. Nu voi mai răspunde singur pentru neajunsurile dumneavoastră", a mai spus ministrul.

El a spus că va exista o metodologie de evaluare pe care managerii o vor primi în perioada următoare. Mai mult, a atras atenţia că evaluarea va fi foarte exigentă.

"Anul 2008 este anul calităţii în sănătate, de aceea vom insista mult pe acest aspect". Ministrul Sănătăţii s-a arătat nemulţumit de declaraţiile făcute de directorul Spitalului de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, în care acesta "încercă să-şi ascundă incompetenţa cu declaraţii nepotrivite".

"Aştept demisia dumneavostră. Managerul Spitalului de Urgenţă Râmnicu Vâlcea şi-a adus aminte că are o clădire impropie şi că activitatea se mai desfăşoară în alte trei imobile, dar până acum nu a fost tot aşa? " a întrebat ministrul în videoconferinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici