Trafic blocat pe DN7. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite după ce o maşină s-a izbit de un TIR

Un bărbat a murit, luni, în urma unui accident produs în zona localităţii Drăganu – Olteni, judeţul Argeş. Potrivit poliţiştilor, şoferul maşinii în care era victima a izbit frontal un TIR, din cauza oboselii. Şoferul este grav rănit, iar alte trei persoane sunt rănite uşor.

442 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe DN7. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite după ce o maşină s-a izbit de un TIR

Un mort şi 4 răniţi după ce o maşină s-a izbit de un TIR

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Drăganu – Olteni, judeţul Argeş, după ce şofer a pierdut controlul asupra direcţiei, într-o curbă la stânga, pe fondul oboselii la volan, şi a intrat în coliziune frontală cu un TIR oprit.

În urma impactului, pasagerul din autoturism a murit, şoferul este rănit grav, iar alte trei persoane au suferit leziuni uşoare, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Se fac cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

ISU Argeş a anunţat că în maşină erau 5 persoane, două în faţă încarcerate şi trei în spate, care au reuşit să iasă. Şoferul, rănit grav, a fost preluat de echipajul SMURD, în timp ce celălalt bărbat a murit.

Cele trei persoane care au ieşit singure din maşină sunt o femeie şi doi copii de 2 şi 3 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici