Video Trafic închis la Podul Izvor, unde este o gaură în carosabil din cauza prăbuşirii canalului colector - FOTO

Traficul rutier a fost închis în zona Podului Izvor din Capitală, unde este o gaură în carosabil, din cauza prăbuşirii canalului colector, Apa Nova estimând că lucrările, care se fac la o adâncime de peste patru metri, ar putea fi terminate la sfârşitul săptămânii.

2983 afișări

Circulaţia a fost închisă după ce porţiunea din carosabil surpată marţi pe Splaiul Independenţei, în dreptul Podului Izvor, pe sensul spre Eroilor, s-a extins de la o bandă la trei benzi.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a declarat, pentru MEDIAFAX, că circulaţia a fost înschisă, miercuri dimineaţă, pe Splaiul Independenţei, în zona Podului Izvor, pe sensul de mers dinspre Naţiunile Unite spre Eroilor.

Circulaţia în zona Podului Izvor a fost deviată pe Splaiul Independenţei - Gutenberg - strada Silfidelor - Bulevardul Regina Elisabeta şi Splaiul Independenţei - strada Elie Radu - Bulevardul Regina Elisabeta.

Reprezentanţii Apa Nova au arătat că decizia de întrerupere a circulaţiei în dreptul Podului Izvor, unde s-a prăbuşit canalul colector de sub carosabil, a fost luată pentru a putea fi făcute lucrările de remediere a avariei.

"Apa Nova Bucureşti a solicitat şi a primit sprijinul Poliţiei Rutiere pentru întreruperea circulaţiei în zona avariată, pentru a preîntâmpina eventuale incidente şi pentru a putea interveni în condiţii optime, fără a pune în pericol viaţa cetăţenilor. Menţionăm că adâncimea lucrării de intervenţie este de peste patru metri", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Reprezentanţii companiei Apa Nova estimează că lucrările s-ar putea finaliza la sfârşitul săptămânii, "dacă nu intervin alţi factori necunoscuţi încă". În timpul lucrărilor de remediere a avariei de la Podul Izvor, consumatorii din zonă nu vor fi afectaţi, aceştia putând obţine informaţii suplimentare la numărul unic de urgenţă 021/207.77.77.

Carosabilul pe Splaiul Independenţei, în zona Podului Izvor, s-a surpat, marţi după-amiază, pe o porţiune de lăţimea unei benzi de circulaţie, din cauza prăbuşirii canalului colector. În urma surpării drumului, nu au fost înregistrate accidente, însă două benzi au fost blocate în zona Podului Izvor, maşinile putând circula, până miercuri dimineaţă, pe sensul spre Eroilor, pe o singură bandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici