Trafic îngreunat pe DN1, în judeţul Prahova, din cauza unei scurgeri de reziduuri petroliere

Traficul rutier este îngreunat la intersecţia cu sens giratoriu de la Bărcăneşti, judeţul Prahova, din cauza scurgerii de reziduuri petroliere dintr-o autobasculantă, autorităţile şi serviciile de intervenţie deplasându-se la faţa locului pentru gestionarea situaţiei.

15 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe DN1, în judeţul Prahova, din cauza unei scurgeri de reziduuri petroliere

Trafic îngreunat pe DN1, în judeţul Prahova, din cauza unei scurgeri de reziduuri petroliere (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

La locul incidentului s-au deplasat lucrători de la drumuri, de la Garda de Mediu şi de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Reprezentanţii Infotrafic estimează că traficul rutier va fi întrerupt pentru scurt timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici