TRAFIC intens în zona Comarnic, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov/ Se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni

Traficul rutier este, sâmbătă, intens în zona Comarnic, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov. În staţiunea Buşteni maşinile circulă cu viteză redusă în ambele direcţii.

402 afișări
Imaginea articolului TRAFIC intens în zona Comarnic, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov/ Se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni

TRAFIC intens în zona Comarnic, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în zona Comarnic, traficul rutier este intens pe sensul de mers Bucureşti - Braşov.

Se circulă în coloană între Nistoreşti şi Comarnic.

În staţiunea Buşteni autovehiculele rulează cu viteză redusă în ambele direcţii.

Totodată, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, afectat de accidentul în urma căruia patru persoane au fost rănite.

Se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni; traficul - aglomerat şi la ieşirea din Miercurea Ciuc

Circulaţia rutieră între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov, se desfăşoară, sâmbătă după-amiază, în coloană. Traficul este aglomerat şi la ieşirea din Miercurea Ciuc către localitatea Frumoasa, din cauza numărului mare de maşini. 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Prahova traficul rutier a scăzut în intensitate pe DN1.

Între Nistoreşti şi Comarnic nu mai există coloane de autovehicule. la fel şi la intrarea în Buşteni dinspre Azuga.

În schimb, încă se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov.

În judeţul Braşov, maşinile rulează cu viteză ceva mai redusă pe DN73, în zona Bran.

Probleme de trafic sunt şi pe DN1E, la intrarea în Râşnov dinspre Poiana Braşov, din cauza maşinilor parcate pe marginea drumului.

Sâmbătă, cu ocazia manifestărilor de amploare prilejuite de Sărbătoarea Rusaliilor Romano-Catolice, în judeţul Harghita, în municipiul Miercurea Ciuc este restricţionat accesul autovehiculelor pe câteva străzi.

Din cauza numărului mare de mijloace de transport, se circulă îngreunat pe DN12A, la ieşirea din Miercurea Ciuc către localitatea Frumoasa, mai ales pe sensul de mers către Ghimeş-Făget.

De asemenea, duminică, în intervalul orar 6.00 - 22.00, pe DN12A, pe tronsonul Miercurea Ciuc (judeţul Harghita) – Comăneşti (judeţul Bacău), va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Şoferii celorlalte categorii de autovehicule sunt sfătuiţi să aleagă alte rute, deoarece în zona Ghimeş-Făget se va circula cu mare dificultate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici