Trafic restricţionat pe A2 Bucureşti – Constanţa, ca urmare a unor anchete şi lucrări

Autorităţile anunţă că miercuri traficul este restricţionat pe A2 Bucureşti – Constanţa pentru a permite efectuarea anchetelor Origine – Destinaţie ale CNAIR, dar şi ca urmare a unor lucrări la infrastructură.

467 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe A2 Bucureşti – Constanţa, ca urmare a unor anchete şi lucrări

Trafic restricţionat pe A2 Bucureşti – Constanţa, ca urmare a unor anchete şi lucrări

Potrivit Centrului Infotrafic, miercuri, pe A2 Bucureşti – Constanţa în intervalele orare 08.00-12.00 şi14.00-18.00 vor fi desfăşurate activităţi privind Anchetele de circulaţie Origine - Destinaţie, organizate de către CNAIR - CESTRIN.

Astfel, pe sectorul autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, pe ambele căi unidirecţionale, la kilometrul 196 se va restrictiona banda 2, traficul fiind deviat pe banda 1.

Tot odată, în zona kilometrilor 41 şi 51, pe sensul către litoral, banda 1 va fi restricţionată, în interval orar 08:00-18:00, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza, să se asigure şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie şi să nu oprească în mod nejustificat pe banda de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici