Trafic restricţionat pe A2, după un accident cu două camioane

Două autocamioane au fost implicate miercuri dimineaţa într-un accident pe Autostrada A2, în Feteşti, iar traficul în zonă este restricţionat.

424 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe A2, după un accident cu două camioane

Centrul Infotrafic anunţă că pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 147, în localitatea Feteşti, judeţul Ialomiţa, s-a produs un accident rutier între două autocamioane, soldat doar cu pagube materiale.

Unul dintre autovehicule a rămas imobilizat pe suprafaţa de rulare.

Accidentul s-a produs pe tronsonul de drum unde se efectuează lucrări de reabilitare a podului peste braţul Borcea, zonă în care se circulă doar pe sensul către Constanţa, pe câte o bandă, în fiecare direcţie. În urma accidentului, traficul se desfăşoară pe o singură bandă, dirijat, în direcţia către Bucureşti.

Valorile de trafic în zonă sunt scăzute şi se intervine pe extragerea autocamionului imobilizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici