Trafic rutier închis între Bulevardul I.C. Brătianu şi Libertăţii de marţi până luni

Traficul rutier pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul I.C. Brătianu şi Bulevardul Libertăţii, se va închide de marţi seară până duminică, la ora 24.00, informează Primăria Capitalei.

190 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier închis între Bulevardul I.C. Brătianu şi Libertăţii de marţi până luni

Trafic rutier închis între Bulevardul I.C. Brătianu şi Libertăţii de marţi până luni

Potrivit sursei citate, în perioada 24 decembrie, ora 19.30, - 28 decembrie, ora 24.00, se va închide traficul rutier în această zonă deoarece Primăria Bucureşti organizează Târgul de Crăciun, potrivit sursei citate.

Municipalitatea îşi aşteaptă vizitatorii la acest eveniment.

La sfârşitul lunii noiembrie, Primăria Capitalei anunţa că din 6 decembrie 2008, de la ora 16.00 şi până în 4 ianuarie 2009, ora 16.00, circulaţia va fi restricţionată în zona Bulevardului Unirii, între Bulevardul I.C. Brătianu şi Bulevardul Libertăţii, pentru organizarea evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă şi Revelionului 2009.

Evenimentele organizate de municipalitate pentru sărbătorile de iarnă au început în 6 decembrie şi se vor desfăşura până în 4 ianuarie.

Primarul general Sorin Oprescu a aprins, în 6 decembrie, luminile de sărbători din centrul Capitalei. Tot sâmbătă au fost deschise "Târgul de Crăciun" şi "Oraşul lui Moş Crăciun", amenajate în zona Bulevardului Unirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici