Traficul de pe DN 1 dinspre Braşov către Valea Prahovei, deviat pe DN1 A

Traficul rutier de pe DN 1 dinspre Braşov către Valea Prahovei a fost deviat, luni, începând cu ora 13.00, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, pentru evitarea ambuteiajelor în staţiuni.

15 afișări
Imaginea articolului Traficul de pe DN 1 dinspre Braşov către Valea Prahovei, deviat pe DN1 A

Traficul de pe DN 1 dinspre Braşov către Valea Prahovei, deviat pe DN1 A (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Circulaţia pe DN1 se desfăşoară în condiţii normale, cu excepţia zonei Buşteni, unde, pe sensul către Ploieşti s-au format coloane de maşini, au anunţat reprezentanţii Centrului Infotrafic.

Poliţiştii le recomandă şoferilor care pleacă din zona Bran-Moeciu să circule pe DN73 Braşov - Piteşti, apoi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, întrucât în Predeal, la intersecţia DN73A (Râşnov - Predeal) cu DN1, traficul se desfăşoară cu mare dificultate.

Reprezentanţii Centrului Infotrafic a mai anunţat că nu sunt anunţate artere rutiere blocate din cauza condiţiilor meteorologice, dar pe numeroase tronsoane de drumuri naţionale s-a depus un strat subţire de zăpadă, fapt care îngreunează desfăşurarea traficului rutier.

Şi pe autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti şi A2 Bucureşti - Constanţa se circulă în condiţii de iarnă, de aceea şoferii sunt sfătuiţi că reducă viteza de deplasare şi să folosească frâna de motor.

Circulaţia rutieră pe DN1 s-a desfăşurat cu dificultate şi duminică, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei formându-se coloane de maşini pe ambele sensuri de mers, traficul fiind monitorizat de poliţişti inclusiv din elicopter. Din cauza aglomeraţiei, traficul rutier de pe DN 1 a fost deviat de la Braşov către Valea Prahovei pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Drumul Naţional 1 a fost extrem de aglomerat toată săptămâna trecută, în condiţiile în care mii de turişti au petrecut Revelionul în staţiunile de pe Valea Prahovei. Potrivit Poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului, singura zi în care traficul a fost lejer în zona staţiunilor a fost sâmbătă, 1 ianuarie, când s-au înregistrat valori de trafic mai mici decât într-o zi normală de sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici