Traficul din Capitală, afectat de lucrările la carosabil

Traficul se desfăşura cu dificultate, marţi dimineaţa, pe mai multe artere din Capitală, din cauza lucrărilor la carosabil şi a semafoarelor defecte, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră, comisarul şef Constantin Stroescu.

16 afișări
Imaginea articolului Traficul din Capitală, afectat de lucrările la carosabil

Traficul din Capitală, afectat de lucrările la carosabil (Imagine: Mediafax Foto)

Circulaţia este îngreunată pe Şoseaua Colentina, Bulevardul Ştefan cel Mare, Şoseaua Petricani, Calea Dorobanţi, Bulevardul Mihai Bravu, Calea Rahova, Bulevardul 13 Septembrie, strada Drumul Sării, zona Piaţa Sudului, Şoseaua Olteniţei, zona Piaţa Pieptănari, Bulevardul Unirii şi Bulevardul Mircea Voda.

De asemenea, semafoarele defecte creează blocaje în mai multe intersecţii din Capitală, strada Slătaru Turda cu Şoseaua Viilor, Bulevardul Ghencea cu strada Braşov, Bulevardul Carol cu Calea Moşilor, Şoseaua Mihai Bravu cu strada Vatra Luminoasă, Calea Griviţei cu Calea Buzeşti, strada Delea Veche cu Calea Lahovari, strada Delea Nouă cu strada Matei Basarab şi Şoseaua Progresului cu strada Năsăud.

Principalele cauze ale traficului îngreunat sunt lucrările de reabilitare a carosabilului şi de reparaţie a căii de rulare a tramvaielor, a explicat comisarul şef Stroescu. Acesta a explicat şi că între piaţa Obor şi Calea Moşilor se circulă pe o singură bandă, la fel şi pe un segment din Şoseaua Colentina.

De asemenea, pe tronsonul strada Ziduri Moşi - depoul Colentina, şoseaua a fost decopertată, astfel că traficul se desfăşoară pe liniile de tramvai

"Fac un apel la şoferi să evite să circule pe Şoseaua Colentina, întrucât există riscul ca aceasta să se blocheze", a precizat Stroescu.

Circulaţia a fost îngreunată şi luni, pe mai multe artere din Capitală, tot din cauza semafoarelor defecte, dar şi a ploii şi indisciplinei şoferilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici