Traficul feroviar spre şi dinspre Istanbul va fi reluat din 21 iunie

Traficul feroviar internaţional spre şi dinspre Istanbul va fi reluat din 21 iunie pe ruta Bucureşti Nord - Kapikule - Çerkezköy şi retur, iar pe relaţia Çerkezköy - Istanbul şi retur călătorii vor fi preluaţi cu autobuze ale căii ferate turce, informează, luni, CFR Călători.

23 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar spre şi dinspre Istanbul va fi reluat din 21 iunie

Traficul feroviar spre şi dinspre Istanbul va fi reluat din 21 iunie (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, traficul feroviar internaţional spre şi dinspre Istanbul se va relua, începând din 21 iunie, cu trenurile internaţionale 463 şi 462 pe ruta Bucureşti Nord - Kapikule - Çerkezköy şi retur. Pe relaţia Çerkezköy - Istanbul şi retur călătorii vor fi preluaţi cu autobuze ale căii ferate turce.

"Menţionăm că pentru întreaga relaţie Bucureşti - Istanbul sau pentru orice altă relaţie cu destinaţia Turcia care include parcursul Cerkezkoy - Istanbul (realizat cu autobuze), se utilizează legitimaţia de călătorie CIV, similar situaţiei când circulaţia era asigurată cu trenul pe toată distanţa spre sau dinspre Istanbul", precizează CFR Călători.

Traficul feroviar pe teritoriul turcesc, de pe secţia Kapikule şi Istanbul, a fost închis din 13 mai din cauza producerii unei alunecări a terasamentului de cale ferată între staţiile Cerkezkoy şi Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici