Trenurile internaţionale pe ruta Bucureşti-Kapikule-Istanbul şi retur, anulate de luni

CFR Călători informează că din cauza alunecării terasamentului de cale ferată pe teritoriul turcesc, între staţiile feroviare Kapikule şi Istanbul, circulaţia feroviară va fi închisă, începând de luni, până la finalizarea lucrărilor de refacere a porţiunii de infrastructură distrusă.

177 afișări
Imaginea articolului Trenurile internaţionale pe ruta Bucureşti-Kapikule-Istanbul şi retur, anulate de luni

Trenurile internaţionale pe ruta Bucureşti-Kapikule-Istanbul şi retur, anulate de luni (Imagine: Bogdan_Mara/Mediafax Foto)

Astfel, trenurile internaţionale Rapid 463 şi R 462 care circulau pe relaţia Bucureşti Nord-Kapikule-Istanbul şi retur, se vor anula începând de luni, 17 mai 2010, până la redeschiderea circulaţiei.

Persoanele care şi-au cumpărat cu anticipaţie bilete la aceste trenuri vor primi integral contravaloarea acestora, precizează CFR

Informaţii despre circulaţia trenurilor internaţionale pot fi solicitate la staţiile şi agenţiile CFR, la numerele de telefon: 021/319 95 65/ interior 134.608; 134.615 (casa internaţională staţia Bucureşti Nord), 021/314.55.28 (Agenţia de voiaj CFR nr. 1 - Brezoianu).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici