Traficul pe DN 1, deviat din cauza aglomeraţiei. Care sunt rutele alternative

Traficul rutier de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A, duminică după-amiază, începând cu ora 15.45, din cauza aglomeraţiei.

403 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN 1, deviat din cauza aglomeraţiei. Care sunt rutele alternative

Traficul pe DN 1, deviat din cauza aglomeraţiei. Care sunt rutele alternative

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în judeţul Braşov, începând cu ora 15.45, a fost deviat traficul de pe DN1 pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, pentru evitarea ambuteiajelor în staţiuni.

Şoferilor care pleacă din zona Bran-Moeciu li se recomandă să circule pe DN73 Braşov - Piteşti, apoi pe autostrada A1 Piteşti - Bucureşti, întrucât în Predeal, la intersecţia DN73A (Râşnov - Predeal) cu DN1, traficul se desfăşoară cu mare dificultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici