Traficul pe DN 3 în judeţul Călăraşi a fost închis din cauza viscolului

Traficul pe DN 3 Fundulea-Lehliu Gară-Călăraşi-Chiciu a fost închis, miercuri seară, din cauza visolului puternic şi pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze, iar un microbuz cu 20 de călători a derapat în zona localităţii călărăşene Gălbinaşi, fără să existe persoane rănite.

362 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN 3 în judeţul Călăraşi a fost închis din cauza viscolului

Traficul pe DN 3 în judeţul Călăraşi a fost închis din cauza viscolului (Imagine: Ciprian Sterian)

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Călăraşi, în urma derapării microbuzului, nicio persoană nu a fost rănită, în prezent utilajele de deszăpezire intervenind pentru curăţarea drumului astfel încât oamenii să ajungă la destinaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu sunt victime, microbuzul doar a derapat în zăpadă, nu s-a răsturnat, oamenii au coborât din maşină şi l-au scos din zăpadă, iar patru utilaje lucrează pentru eliberarea drumului judeţean în cauză pentru ca oamenii să ajungă la destinaţie. Este viscol în judeţ, vântul bate cu 70-75 kilometri la oră, nu există situaţii de urgenţă. Avem peste 100 de utilaje care acţionează continuu pe toate drumurile judeţene şi naţionale", a declarat prefectul George Iacob.

Circulaţia rutieră pe DN 3 Fundulea-Lehliu Gară-Călăraşi-Chiciu a fost închisă din cauza visolului puternic şi pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze.

De asemenea, traficul pe două drumuri judeţene din Călăraşi, respectiv DJ 401 C - tronson Sohatu-Progresu-Cucuieţi şi DJ 403-pe tronsonul cuprins între DN 31 şi DN 4, a fost închis, întrucât exista riscul blocării în trafic a autovehiculelor.

Oamenii legii solicită şoferilor să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi interdicţiile impuse pentru a nu rămâne blocaţi în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici