Tragedia mamelor care îşi îngroapă fiii: „Ruşii ne-au urat ”noroc” şi ne-au făcut cu mâna, apoi au început să tragă în noi”

  • Putin încearcă să îngenuncheze Ucraina, dar oamenii, civili şi militari, continuă să lupte.
  • Mamelor le revine însă partea cea mai grea: să-şi apere copiii sau să-i înmormânteze.
1004 afișări
Imaginea articolului Tragedia mamelor care îşi îngroapă fiii: „Ruşii ne-au urat ”noroc” şi ne-au făcut cu mâna, apoi au început să tragă în noi”

Elisey (13 ani) a fost împuşcat de ruşi

„Ruşii ne-au urat ”noroc” şi chiar ne-au făcut cu mâna, apoi au tras asupra noastră”, povesteşte o mamă tânără, conform presei ucrainiene. 
 
Inna avea un băiat în vârstă de 13 ani, Elisey. Locuiau în Brovary, lângă Kiev. S-au bucurat că vor fi evacuaţi, alături de alţi oameni. Însă ruşii nu le-au îngăduit să plece. Odată ce oamenii au urcat în camioane, au deschis focul asupra lor. Nu înainte de a le ura succes, într-un mod ironic şi fals.
 
Elisey a fost împuşcat mortal. Mama sa, Inna l-a înmormântat de două ori. Prima dată, în grădina casei, pentru că nu reuşit să mai plece, iar apoi în cimitirul din oraş. 
 
Este una dintre multele vieţi secerate de către armata rusă. Mama lui Elisey a făcut publice pozele cu hainele băiatului, ciuruite de gloanţe. 
 
Doar în Mariupol, circa 22.000 de civili au fost ucişi. „Operaţiunea specială”, sau mai bine spus genocidul lui Putin, continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici