Tragedia românilor nevoiţi să se întoarcă în ţară: "Nu mai este absolut nimic de lucru în Spania"

Visul spaniol, care i-a făcut pe români să lase totul în ţară, se sfârşeşte brutal şi îi aduce înapoi valuri-valuri. Criza mondială a lovit crunt în agricultură şi construcţiile ibericilor, aşa că românii n-au încotro.

645 afișări
Imaginea articolului Tragedia românilor nevoiţi să se întoarcă în ţară: "Nu mai este absolut nimic de lucru în Spania"

Tragedia românilor nevoiţi să se întoarcă în ţară: "Nu mai este absolut nimic de lucru în Spania" (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Se întorc de unde au plecat. Cu sau fără bani agonisiţi, încearcă să ia acum viaţa în piept acasă. Unde situaţia nu este deloc roz.

Rămaşi faără angajatori, tot mai mulţi români şi-au spus că nu mai are niciun rost să spere că lucrurile se vor redresa în Spania.

Dan are 37 de ani şi este din Bistriţa Bârgăului, iar criza de pe piaţa construcţiilor i-a incurcat planurile. "Am lucrat 8 ani în Spania, mi-am luat casa şi maşina, de acum nu ştiu ce o să fac", a recunoscut Dan.

Citeşte mai mult pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici