Tragedie în Hunedoara: un copil de 13 ani a murit după ce a luat maşina tatălui şi a intrat într-un copac

Un copil de 13 ani a murit, duminică, după ce a luat maşina tatălui său, cu volan pe dreapta, şi a intrat cu ea într-un copac, în apropierea oraşului Hunedoara. Poliţia a deschis o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

747 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Hunedoara: un copil de 13 ani a murit după ce a luat maşina tatălui şi a intrat într-un copac

Tragedie în Hunedoara: un copil de 13 ani a murit după ce a luat maşina tatălui şi a intrat într-un copac

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Hunedoara, evenimentul rutier a avut loc duminică, pe un drum judeţean de la intrarea în oraşul Hunedoara, dinspre Prislop.

Copilul de 13 ani, din Hunedoara, a murit după ce a condus maşina tatălui său şi a intrat cu ea într-un copac.

„Accidentul rutier s-a soldat cu decesul unui minor. Autoturismul a lovit un copac de pe marginea drumului, posibil neadaptare viteză. Cel aflat la volan, un minor de 13 ani, era singur în autoturismul, înmatriculat în Anglia, cu volan pe partea dreaptă, care aparţinea tatălui minorului. În cauză a fost întocmit dosar penal", a declarat, corespondentul MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Primele verificări au arătat că băiatul a condus maşina fără acordul tatălui său.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici