Tragedie la Constanţa: Un copil a murit după ce a fost lovit de un cal şi târât pe câmp

Un băiat în vârstă de 13 ani a murit, miercuri, după ce a fost lovit de calul familiei şi apoi târât pe câmp, în satul Viile din judeţul Constanţa. Intervenţia de urgenţă a medicilor a fost fără sorţi de izbândă.

1426 afișări
Imaginea articolului Tragedie la Constanţa: Un copil a murit după ce a fost lovit de un cal şi târât pe câmp

Tragedie la Constanţa: Un copil a murit după ce a fost lovit de un cal şi târât pe câmp

Incidentul s-a petrecut miercuri pe un câmp de la marginea satului Viile din judeţul Constanţa, unde băiatul a fost găsit de către rude, care au cerut ajutor la 112.

La faţa locului s-au deplasat cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă, dar şi elicopterul SMURD, copilul fiind găsit în stop cardio-respirator.

Cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, conform protocolului, dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa băiatului.

Poliţiştii spun că băiatul a fost găsit pe pajiştea din apropierea casei, cu o funie înfăşurată în jurul trupului. Se pare că ar fi fost târât şi lovit în zona capului de cal.

Cazul este cercetat acum de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut tragedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici