Traian Băsescu, la cumpărături într-un hypermarket bucureşten

Preşedintele Traian Băsescu a fost, marţi seara, la cumpărături, la un hypermarket din Capitală, unde i-a rugat pe jurnalişti să nu-l filmeze, pentru că nu doreşte acest lucru.

85 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, la cumpărături într-un hypermarket bucureşten

Traian Băsescu, la cumpărături într-un hypermarket bucureşten (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele Băsescu a petrecut aproximativ trei sferturi de oră în hypermarket, iar la ora transmiterii acestei ştiri s-a oprit pentru o cafea la una dintre cafenelele din complexul comercial.

Traian Băsescu a cumpărat apă minerală, legume şi verdeaţă, lactate şi pâine, dar şi alte produse.

Accesul presei cu camerele de filmat în interiorul hypermarketului a fost interzis de către angajaţii de la pază. Unul dintre aceştia a declarat pentru MEDIAFAX că Traian Băsescu nu doreşte să fie fotografiat sau filmat de către presă.

Suma totală a cumpărăturilor preşedintelui a fost de 315 lei, iar la ieşirea prin filtrul de verificare Traian Băsescu a făcut fotografii şi a stat de vorbă cu cei veniţi la cumpărături.

Preşedintele i-a rugat pe jurnaliştii prezenţi să facă uitate filmările, arătând că nu doreşte să apară la emisiuni televizate.

În continuare, până la cafeneaua unde a rămas să bea o cafea, preşedintele s-a mai oprit pentru a se fotografia cu un bebeluş, dar şi cu un grup de turişti.

În ziua de alegerilor europarlamentare, preşedintele Băsescu şi-a făcut cumpărăturile tot în prezenţa presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici