Traian Băsescu, la parastasul de un an al mamei sale, de la Cimitirul Central din Constanţa

Preşedintele Traian Băsescu a participat, sâmbătă, la parastasul de un an al mamei sale, Elena Băsescu, desfăşurat în Cimitirul Central din municipiul Constanţa, acolo unde este înmormântată mama şefului statului.

657 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, la parastasul de un an al mamei sale, de la Cimitirul Central din Constanţa

Traian Băsescu, la parastasul de un an al mamei sale, de la Cimitirul Central din Constanţa (Imagine: Mircea Stoian/Arhiva Mediafax Foto)

La ceremonie, care a durat aproximativ o jumătate de oră, au participat apropiaţi ai familiei Băsescu, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, şi familia acestuia, precum şi soţia şefului statului, Maria Băsescu, şi fiica sa cea mică, Elena Băsescu.

După încheierea ceremoniei, care a inclus o slujbă religioasă la mormântul Elenei Băsescu, şeful statului, soţia şi fiica sa au plecat de la cimitir, iar în drum spre ieşire s-au intersectat cu câţiva oameni pe care i-au salutat, între care şi un bărbat cu o fetiţă pe care Maria Băsescu a luat-o pentru scurt timp în braţe.

La ora transmiterii acestei ştiri, preşedintele Traian Băsescu a plecat de la cimitir, iar soţia şi fiica sa vor rămâne la pomana de un an care va fi organizată la un restaurant din Constanţa.

Mama preşedintelui Traian Băsescu a murit la vârsta de 82 de ani, la începutul lunii octombrie a anului trecut, fiind condusă pe ultimul drum de sute de constănţeni, în special de vârsta a treia, Elena Băsescu fiind înmormântată în Cimitirul Central din Constanţa, alături de soţul său, Dumitru, la funeralii fiind prezent atunci şi premierul Emil Boc, alături de alte oficialităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici