Traian Băsescu şi-a petrecut Crăciunul pe Valea Prahovei (Video)

Preşedintele Traian Băsescu şi-a petrecut sărbătorile de Crăciun la munte, pe Valea Prahovei, alături de soţie şi de fiica cea mică, în cursul zilei aflându-se pe pârtiile din Predeal, iar seara petrecând-o la Cabana Schiorilor, din Sinaia.

310 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu şi-a petrecut Crăciunul pe Valea Prahovei (Video)

Traian Băsescu şi-a petrecut sărbătorile de Crăciun pe Valea Prahovei

Şeful statului s-a aflat, în prima parte a zilei de Crăciun, pe pârtia din staţiunea braşoveană Predeal, fiind însoţit de fiica sa cea mică, Elena Băsescu, şi de soţia sa, Maria Băsescu. Preşedintele s-a dat cu snowmobilul, s-a fotografiat cu turiştii care l-au înconjurat şi i-au cerut autografe, a dat mâna cu aceştia şi a stat de vorbă cu ei.

În cursul serii, şeful statului a plecat, împreună cu familia, la Cabana Schiorilor, din Sinaia, unde se afla şi ministrul Turismului, Elena Udrea, care îşi serba ziua de naştere.

Traian Băsescu a stat la Cabana Schiorilor aproape şase ore, timp în care a dansat, a mâncat preparate tradiţionale, a dat autografe şi a făcut fotografii alături de turiştii care nu se aşteptau să-l vadă.

Băsescu s-a ridicat in picioare, împreună cu familia, când a auzit cântarea "Noi suntem români", iar Elena Udrea; aflată şi ea acolo chiar a cântat.

"Am petrecut foarte bine la Cabana Schiorilor, venim aici din '78. Acum e renovată, modernizată, atmosfera este foarte plăcută. Vă doresc şi vouă sărbători cu bine", a declarat şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu s-a retras apoi la Palatul Foişor, din Sinaia, unde este posibil să rămână şi în cursul zilei de vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici