Trei copii au ajuns la spital după ce o maşină a intrat în copacii de la marginea drumului, în Cluj

Trei copii au ajuns la spital după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în copacii de pe partea stângă a drumului, în judeţul Cluj.

108 afișări
Imaginea articolului Trei copii au ajuns la spital după ce o maşină a intrat în copacii de la marginea drumului, în Cluj

Trei copii au ajuns la spital după ce o maşină a intrat în copacii de la marginea drumului, în Cluj

Accidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, pe DJ 109C, în localitatea clujeană Geaca.

Conform IPJ Cluj, şoferul unui autoturism, un bărbat de 29 de ani care conducea dinspre Gherla spre Cămăraşu, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu arborii de pe partea stângă a sensului de deplasare.

În urma accidentului, trei copii aflaţi în autoturism au fost transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii.

„Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, informează sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici