Trei eleve care au inhalat spray paralizant la şcoală au ajuns la spital. Poliţia face anchetă

Trei eleve de la Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu au fost duse, joi, la spital, după ce au inhalat spray pe bază de piper pulverizat de un coleg, în sala de clasă, în timpul unei pauze. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

814 afișări
Imaginea articolului Trei eleve care au inhalat spray paralizant la şcoală au ajuns la spital. Poliţia face anchetă

Trei eleve care au inhalat spray paralizant la şcoală au ajuns la spital. Poliţia face anchetă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Gorj, Georgeta Popescu, a declarat că un elev din clasa a opta a pulverizat spray cu piper pe un şerveţel, iar trei fete au inhalat conţinutul sprayului.

„În pauză, în clasă, un elev a folosit un spray cu piper, a pulverizat pe un şerveţel, acesta este punctul de vedere al doamnei directoare. Copiilor li s-a făcut rău la începutul orei. Au tuşit, a fost evacuată sala. Trei dintre ei au suferit atacuri de panică şi pentru că nu se ştia ce substanţă a fost folosită şi ce a cauzat stările acelea, au chemat echipajele de la Urgenţe. Trei elevi au fost deplasaţi la spital, sunt în stare bună”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

După ce şi-au revenit, elevilor li s-a cerut să prezinte toate obiectele din ghiozdan, iar când s-a ajuns la elevul care a folosit sprayul, acesta l-a predat.

Georgeta Popescu a spus că elevul va fi sancţionat.

Şi reprezentanţii Poliţiei au declanşat o anchetă.

„Poliţiştii de proximitate se află la faţa locului şi efectuează verificări pentru a stabili starea de fapt”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cele trei eleve au refuzat internarea, iar medicii au spus că starea de sănătate a acestora este bună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici