Trei femei dintr-un clan interlop din Ilfov, reţinute pentru trafic de droguri

Trei tinere dintr-un clan interlop din Ilfov au fost reţinute pentru 24 de ore pentru trafic de droguri, după ce poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate au anihilat o reţea care distribuia heroină în comuna Tunari.

46 afișări
Imaginea articolului Trei femei dintr-un clan interlop din Ilfov, reţinute pentru trafic de droguri

Trei femei dintr-un clan interlop din Ilfov, reţinute pentru trafic de droguri

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), reţeaua organizată a fost anihilată în urma a trei descinderi simultane, organizate miercuri, la domiciliile a cinci tinere, cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani.

Acolo au fost găsite şase grame de heroină pregătită pentru vânzare, 50 de grame de aur constând în bijuterii, 2.200 de lei şi 700 de euro care proveneau din vânzarea drogurilor, cât şi materiale folosite la ambalarea acestor substanţe.

"Cele cinci tinere aparţineau unui clan ai cărui membri au fost cercetaţi, în cursul anului 2007, pentru trafic de droguri de mare risc. În prezent, aceştia sunt condamnaţi definitiv la pedepse privative de libertate. Din cercetări a rezultat că drogurile erau procurate de capul reţelei, S. Finanţa, în cantităţi de aprozimativ 5g - 10g, care apoi erau porţionate şi distribuite sub formă de doze, de dealerii din zonă, către consumatori", se arată în comunicatul IGPR de vineri.

Potrivit IGPR, pentru trei dintre cele cinci tinere procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T.-S.T.B. a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, constituirea unui grup infracţional organizat, deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu şi punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri.

În cursul zilei de joi, toate cele cinci tinere au fost prezentate Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici