Trei migranţi au fost prinşi în Satu Mare în timp ce încercau să ajungă la frontiera cu Ungaria

Poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au prins doi bărbaţi şi o femeie din Sri Lanka. Cei trei încercau să ajungă pe jos la frontiera cu Ungaria.

479 afișări
Imaginea articolului Trei migranţi au fost prinşi în Satu Mare în timp ce încercau să ajungă la frontiera cu Ungaria

Trei migranţi au fost prinşi în Satu Mare în timp ce încercau să ajungă la frontiera cu Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei – SPF Berveni, judeţul Satu Mare, au observat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apropierea frontierei de stat, trei persoane care mergeau pe jos, spre frontiera de stat cu Ungaria.

Deoarece persoanele în cauză nu-şi justificau prezenţa în zonă, echipajul poliţiei de frontieră le-a dus la sediul Poliţiei de Frontieră, constatându-se că este vorba de trei cetăţeni din Sri Lanka, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 29 şi 40 de ani, care au intrat legal în România.

Cei trei au declarat că intenţionau să treacă ilegal graniţa, cu scopul de a ajunge într-un stat din spaţiul Schengen.

Cei trei cetăţeni din Sri Lanka sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat şi au fost predaţi Biroului pentru Imigrări al judeţului Satu Mare.

Taguri:
migranţi,
sri lanka,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici