Trei morţi şi doi răniţi într-un accident produs în apropiere de Băile Herculane

Trei tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 27 de ani au murit, iar alte două persoane au fost rănite, marţi, pe DN 6, în apropiere de Băile Herculane, după ce şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens şi s-a lovit de un microbuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3085 afișări
Imaginea articolului Trei morţi şi doi răniţi într-un accident produs în apropiere de Băile Herculane

Trei morţi şi doi răniţi într-un accident produs în apropiere de Băile Herculane (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, trei persoane au murit după ce şoferul unui autoturism, un tânăr de 21 de ani, din Mehedinţi, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe contrasens în apropiere de Băile Herculane şi s-a lovit de un microbuz.

Potrivit surselor citate, toate cele trei victime, cu vârste cuprinse între 15 şi 27 de ani, se aflau în autoturism.

Alţi doi tineri, unul de 16 ani şi altul de 25 de ani, care se aflau de asemenea în maşină, au fost răniţi şi transportaţi la spital. Adolescentul de 16 ani este în stare gravă.

Poliţiştii au demarat cercetări şi vor stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici