Trei persoane incendiate în Capitală. Un bărbat a aruncat cu substanţă inflamabilă şi ar fi dat foc

  • Un bărbat în vârstă de 64 de ani ar fi aruncat atât asupra sa, cât şi asupra fostei concubine o substanţă inflamabilă, după care ar fi aprins o sursă de foc.
  • Mama femeii a suferit şi ea arsuri, în timp ce a intervenit pentru a stinge incendiul.
  • Focul a fost stins şi cu sprijinul unui vecin.
232 afișări
Imaginea articolului Trei persoane incendiate în Capitală. Un bărbat a aruncat cu substanţă inflamabilă şi ar fi dat foc

„La data de 14 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 24 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 16.45, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, trei persoane ar fi fost incendiate”, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unor divergenţe verbale, bărbatul în vârstă de 64 de ani ar fi aruncat atât asupra sa, cât şi asupra fostei concubine o substanţă inflamabilă, după care ar fi aprins o sursă de foc. Ulterior, mama femeii a suferit, de asemenea, arsuri la nivelul corpului, în timp ce a intervenit pentru a stinge incendiul. Focul a fost stins şi cu sprijinul unui vecin.

Toate cele trei persoane au fost evaluate medical de către echipajele de prim ajutor, ulterior fiind transportate la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici