Tren accelerat, introdus suplimentar pe ruta Braşov - Bucureşti Nord, pentru 2 ianuarie

Un tren accelerat pe relaţia Braşov – Predeal – Ploieşti Vest – Bucureşti Nord a fost introdus suplimentar în circulaţie, pentru 2 ianuarie, trenul plecând din Braşov la ora 16.20 şi ajungând în Capitală la ora 19.56, informează CFR Călători.

146 afișări
Imaginea articolului Tren accelerat, introdus suplimentar pe ruta Braşov - Bucureşti Nord, pentru 2 ianuarie

Tren accelerat, introdus suplimentar pe ruta Braşov - Bucureşti Nord, pentru 2 ianuarie (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Trenul accelerat a fost introdus în circulaţie pentru asigurarea cererii de transport în 2 ianuarie, potrivit sursei citate.

În perioada sărbătorilor de iarnă sunt suplimentate cu vagoane clasă, de dormit şi cuşete trenurile care circulă spre şi dinspre marile oraşe din ţară.

Înainte de efectuarea călătoriei, călătorii pot solicita informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la numărul de telefon 021/9521 sau pot accesa site-ul www.cfrcalatori.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici