Trenurile care ajung în Gara de Nord au întârzieri din cauza tăierii unor cabluri de semnalizare

Trenurile vor ajunge cu întârziere în Gara de Nord, deoarece cablurile de semnalizare şi de la instalaţiile de alimentare cu energie, pe relaţia Periş - Buftea, au fost tăiate de persoane necunoscute, informează, marţi, Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA.

17 afișări
Imaginea articolului Trenurile care ajung în Gara de Nord au întârzieri din cauza tăierii unor cabluri de semnalizare

Trenurile care ajung în Gara de Nord au întârzieri din cauza tăierii unor cabluri de semnalizare (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, circulaţia feroviară se desfăşoară în acest moment la cale liberă.

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi lucrează la înlocuirea cablului, astfel încât, în cel mai scurt timp, circulaţia trenurilor să se desfăşoare în condiţii normale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici