Trenurile Rapid Bucureşti-Constanţa îşi prelungesc ruta până la Mangalia

CFR Călători informează că două trenuri Rapid care circulă pe ruta Bucureşti-Constanţa, îşi vor prelungi traseul, începând de vineri, până la Mangalia.

690 afișări
Imaginea articolului Trenurile Rapid Bucureşti-Constanţa îşi prelungesc ruta până la Mangalia

Trenurile Rapid Bucureşti-Constanţa îşi prelungesc ruta până la Mangalia

Astfel, pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor călătorilor, trenurile Rapid 689 şi 686 Bucureşti Nord – Constanţa şi retur vor ajunge până la Mangalia, potrivit unui comunicat de presă de marţi al Ministerului Transporturilor.

Rapidul 689 Bucureşti Nord-Constanţa va circula ca tren Rapid 10689, cu plecare din Bucureşti Nord, la ora 13.54, sosire în Constanţa la ora 18.27, apoi va pleca din Constanţa la ora 18.52 şi va sosi în Mangalia la ora 20.12.

Totodată, CFR informează că trenul Rapid 686 Constanţa-Bucureşti Nord va circula ca tren Rapid 10686 cu plecare din Mangalia la ora 05.30, sosire în Constanţa la ora 06.48, apoi va pleca din Constanţa la ora 07.13 şi va sosi în Bucureşti Nord la ora 11.58.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici