Tribunalul Prahova menţine "arestul preventiv" pentru Sebastian Ghiţă

Magistraţii Tribunalului Prahova au respins ca neîntemeiată cererea fostului deputat Sebastian Ghiţă de revocare a măsurii arestului preventiv, însă decizia instanţei poate fi contestată în 48 de ore de la comunicarea minutei.

149 afișări
Imaginea articolului Tribunalul Prahova menţine "arestul preventiv" pentru Sebastian Ghiţă

Tribunalul Prahova menţine "arestul preventiv" pentru Sebastian Ghiţă

„Prin încheierea pronunţată de Secţia Penală a Tribunalului Prahova, la data de 28.08.2018, în dosarul nr. 3913/105/2018, instanţa a respins, în baza dispoziţiilor art. 242 Cod procedură penală, cererea de revocare a măsurii arestării preventive, formulată de inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian, ca fiind neîntemeiată. Împotriva încheierii de mai sus-menţionate, pronunţate în camera de consiliu, se poate face contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia instanţei Tribunalului Prahova.

Magistraţii Tribunalului Prahova au emis, în 2017, un mandat de arestare preventivă, în dosarul în care Sebastian Ghiţă este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi constituire grup infracţional organizat, cauza fiind instrumentată de DNA Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici