Troleibuzele liniei 66, suspendate sâmbătă şi duminică

Circulaţia troleibuzelor liniei 66 va fi suspendată, sâmbătă şi duminică, din cauza unor lucrări la reţeaua electrică de contact de pe Şoseaua Colentina şi Calea Moşilor, potrivit Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

22 afișări
Imaginea articolului Troleibuzele liniei 66, suspendate sâmbătă şi duminică

Troleibuzele liniei 66, suspendate sâmbătă şi duminică (Imagine: www.ratbnav.ro)

Pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă de autobuze 667, care va circula, în weekend, între Spitalul Fundeni şi Piaţa Rosetti, pe strada Sportului, Şoseaua Colentina, Calea Mosilor şi Bulevardul Carol I.

Abonamentele eliberate pentru linia 66 vor fi valabile pe liniile 667 şi 21, pe traseul comun, precizează RATB.

Troleibuzele liniei 66 au fost suspendate şi la sfârşitul săptămânii trecute, tot pentru executarea unor lucrări la reţeaua electrică de contact de pe Şoseaua Colentina şi Calea Moşilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici