Troleibuzele noi Solaris circulă, începând de sâmbătă, şi pe linia 90

Troleibuzele noi Solaris circulă, începând de sâmbătă, şi pe linia 90, anunţă STB.

97 afișări
Imaginea articolului Troleibuzele noi Solaris circulă, începând de sâmbătă, şi pe linia 90

În prima lună de când au intrat în traseu, noile troleibuze Solaris Trollino au parcurs 100.000 de km şi au transportat aproape 400.000 de călători.

„Condiţiile de transport oferite de noile troleibuze atrag mai mulţi călători. Într-o singură lună de funcţionare se observă o creştere semnificativă a numărului de utilizatori. Continuăm programul de introducere a noilor troleibuze şi pe alte linii”, declara recent Daniel Istrate, Directorul General al STB SA.

Până acum se circula cu noile troleibuze pe liniile 61 (relaţia Vest - Centru) şi 93 (relaţia Vest - Centru).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici