VIDEO  Trupelele Kievului trec fluviul la Herson şi intră în zona controlată de ruşi. Imagini ale bătăliei

În timp ce Rusia este măcinată de războaie interne, pe frontul din Ucraina, lupte intense se duc în zona Herson.

10644 afișări
Imaginea articolului Trupelele Kievului trec fluviul la Herson şi intră în zona controlată de ruşi. Imagini ale bătăliei

Ucrainenii au traversat râul Nipro ajungând pe malul stâng aproape de podul Antonovski, în zona ocupată de ruşi.

Avansul lor a fost susţinut de foc de artilerie şi de sisteme electronice de întrerupere care împiedică dronele să zboare şi să trimită coordonate către obuziere, pentru a le lovi apoi cu precizie.

Videoclipurile care circulă pe chat-urile bloggerilor militari arată că iniţiativele Kievului le provoacă multe bătăi de cap forţelor armate ale lui Vladimir Putin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici