Trupul bărbatului care a salvat doi copii de la înec la Olimp a fost găsit. Medicii au confirmat decesul

Bărbatul care a salvat doi copii de la înec, în staţiunea Olimp, apoi nu a mai reuşit să iasă din apă, a fost găsit duminică dimineaţă. Medicii au declarat decesul acestuia.

1876 afișări
Imaginea articolului Trupul bărbatului care a salvat doi copii de la înec la Olimp a fost găsit. Medicii au confirmat decesul

Trupul bărbatului care a salvat doi copii de la înec la Olimp a fost găsit

Căutările bărbatului au fost reluate duminică dimineaţă de către 13 scafandrii şi un echipaj ARSVOM.

Trupul bărbatului a fost găsit în zona plajei din staţiunea Olimp în care dispăruse.

Scos din mare după mai multe ore, bărbatul a fost declarat decedat.

Iniţial, s-a crezut că bărbatul era tatăl celor doi copii pe care i-a salvat, autorităţile explicând că mai multe persoane au sărit în marea agitată în momentul în care cei doi copii au avut probleme, iar confuzia era mare. Ulterior, s-a dovedit că nu exista nicio legătură de rudenie între copii şi bărbatul care i-a salvat.

Cristina Vasile, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul era din Dâmboviţa şi avea 32 de ani. Acesta era la mare în concediu, cu soţia lui.

Taguri:
litoral,
olimp,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici