Tulcea. Au strâns 1.800 de lei în câteva ore, minţind oamenii că vor să facă un centru pentru copii

Trei persoane sunt cercetate pentru înşelăciune după ce au fost prinse în parcarea unui local din Tulcea în timp ce cereau bani să înfiinţeze o asociaţie destinată copiilor, asociaţie care în realitate nu există. Jandarmii au găsit la cei trei peste 1.800 de lei.

411 afișări
Imaginea articolului Tulcea. Au strâns 1.800 de lei în câteva ore, minţind oamenii că vor să facă un centru pentru copii

Tulcea. Au strâns 1.800 de lei în câteva ore, minţind oamenii că vor să facă un centru pentru copii

Sâmbătă, jandarmii din Tulcea au observat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, în timp ce abordau trecătorii în parcarea unui local din oraş pentru a le cere bani, sub pretextul înfiinţării unui centru pentru copii.

Persoanele, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, cu domiciliul într-o localitate din judeţul Ialomiţa, au declarat că au ajuns în Tulcea în aceeaşi zi cu scopul de a colecta bani în interes personal, folosindu-se de un document cu titlul „Asociaţia Regională pentru surdo-muţi, handicapaţi şi copii săraci”. Acestea au precizat faptul că asociaţia nu există, iar sumele colectate erau folosite în interes personal.

Asupra celor trei au fost găsiţi peste 1.800 lei, iar apoi jandarmii au aflat că unul dintre bărbaţi nu este la prima abatere, pe numele acestuia figurând mai multe sancţiuni contravenţionale pentru apelarea la mila publicului şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele celor trei persoane actele de sesizare pentru înşelăciune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tulcea,
jandarmi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici