Turcia a dat iama în terorişti: 147 de militanţi ISIS au fost arestaţi

În contextului atentatului de la Moscova, o operaţiune anti-terorism majoră a avut loc în Turcia.

489 afișări
Imaginea articolului Turcia a dat iama în terorişti: 147 de militanţi ISIS au fost arestaţi

Turcia a dat iama în terorişti: 147 de militanţi ISIS au fost arestaţi

Forţele de securitate au efectuat raiduri în 30 de provincii diferite ale ţării, care au permis arestarea a 147 de persoane suspectate ca fiind terorişti ISIS.

Anunţul a fost făcut de ministrul de Interne, Ali Yerlikaya. Între iunie 2023 şi martie 2024, a rezumat el, au fost efectuate 1.329 de operaţiuni în Turcia, pentru a învinge celule ale Statului Islamic.

În total, operaţiunile au culminat cu reţinerea a 2.919 suspecţi, dintre care 692 se află în arest.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici