Turismul a învins pandemia într-un judeţ din România. Numărul turiştilor a ajuns la nivelul din 2020

Numărul turiştilor din judeţul Covasna a ajuns în 2021 la nivelul înregistrat înaintea pandemiei, anunţă autorităţile judeţene, care citează Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului.

1036 afișări
Imaginea articolului Turismul a învins pandemia într-un judeţ din România. Numărul turiştilor a ajuns la nivelul din 2020

Turismul a învins pandemia într-un judeţ din România. Numărul turiştilor a ajuns la nivelul din 2020

Conform documentelor, numărul persoanelor venite în Covasna s-a dublat faţă de primele nouă luni ale anului 2020, depăşind chiar şi numărul de turişti înregistraţi în 2019.

„În cifre, situaţia arată astfel: 101 877 - turişti sosiţi în Judeţul Covasna în primele nouă luni ale anului 2019; 57 648 - turişti sosiţi în Judeţul Covasna în 2020; 102 601 - turişti sosiţi în Judeţul Covasna în primele nouă luni ale anului 2021”, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean Covasna.

Statisticile mai arată că în primele nouă luni din 2021, judeţul Covasna a avut 2,6% din numărul total de înnoptări înregistrate în România. În 2019, rezultatul a fost de 1,8%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici