Turist rănit la gât de un ciob aruncat de furtună de pe un acoperiş, la Eforie - VIDEO

Un turist din judeţul Suceava a fost rănit grav, luni noapte, la Eforie Sud, după ce a fost lovit la gât de o bucată de sticlă desprinsă de furtună dintr-un panou solar aflat pe acoperişul vilei în care bărbatul se cazase împreună cu familia sa.

25 afișări
Imaginea articolului Turist rănit la gât de un ciob aruncat de furtună de pe un acoperiş, la Eforie - VIDEO

Turist rănit la gât de un ciob aruncat de furtună de pe un acoperiş, la Eforie (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, incidentul s-a petrecut în jurul orei 21.00, în staţiunea Eforie Sud. În timpul unei furtuni însoţite de o ploaie torenţială, bărbatul şi familia sa se îndreptau în grabă spre vila în care erau cazaţi, când, la un moment dat, o bucată de sticlă desprinsă dintr-un panou solar a căzut peste el de pe acoperişul clădirii, rănindu-l grav în zona "cervico-scapulară stânga".

Bărbatul a fost transportat imediat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Suceveanul a rămas internat în Secţia Chirurgie, în prezent starea lui fiind stabilă.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici