Turist venit la mare la Mamaia, jefuit în camera de hotel

Un turist din Craiova venit în staţiunea Mamaia în minivacanţă a fost jefuit în camera de hotel de către persoane rămase deocamdată necunoscute, iar paguba reclamată este de 2.000 de lei şi bunuri de aproximativ 15.000 de lei, poliţiştii reuşind până în prezent să recupereze numai actele bărbatului.

232 afișări
Imaginea articolului Turist venit la mare la Mamaia, jefuit în camera de hotel

Turist venit la mare la Mamaia, jefuit în camera de hotel (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, un turist din Craiova a mers sâmbătă dimineaţă la Biroul pentru staţiunea Mamaia, unde a sesizat că în cursul nopţii persoane necunoscute i-au furat din camera de hotel unde era cazat suma de 2.000 lei, documente, dar şi mai multe bunuri, pe care le-a estimat la aproximativ 15.000 de lei.

În scurt timp, documentele bărbatului au fost recuperate, fiind găsite pe o stradă din Constanţa, şi au fost predate păgubitului, poliţiştii constănţeni încercând acum să îi găsească pe hoţi şi să recupereze prejudiciul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici