Turişti din Capitală rătăciţi în masivul Bucegi, găsiţi de jandarmii montani şi salvamontişti

O familie din Bucureşti rătăcită pe munte, în masivul Bucegi, a fost găsită de jandarmii montani şi salvamontişti după mai bine de două ore de căutări. Turiştii erau epuizaţi fizic şi speriaţi, la 8 kilometri de traseul marcat.

84 afișări
Imaginea articolului Turişti din Capitală rătăciţi în masivul Bucegi, găsiţi de jandarmii montani şi salvamontişti

Turişti din Capitală rătăciţi în masivul Bucegi, găsiţi de jandarmii montani şi salvamontişti

Potrivit Jandarmeriei Dâmboviţa, jandarmii montani au fost solicitaţi marţi să intervină pentru salvarea unei familii rătăcite în zona Blana, lângă lacul Bolboci.

Jandarmii de la Postul Montan Zănoaga şi un salvamontist au plecat în căutarea turiştilor.

După aproximativ 2 ore de căutări, au fost găsiţi epuizaţi fizic şi speriaţi într-o zonă greu accesibilă, la o distanţă de circa 8 kilometri depărtare de traseul marcat.

Turiştii, printre care doi adolescenţi de 14, respectiv 16 ani, din municipiul Bucureşti, au fost conduşi la Postul Montan Zănoaga, de unde au fost preluaţi de un echipaj din cadrul Jandameriei Sinaia.

 

 

Taguri:
turişti,
căutări,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici