Turişti din Ucraina care s-au aventurat cu bicicletele pe Transfăgărăşan, găsiţi aproape îngheţaţi

Doi turişti din Ucraina care s-au aventurat cu bicicletele pe Transfăgărăşan au fost găsiţi, sâmbătă, aproape îngheţaţi, de către salvamontişti aflaţi la antrenamente, transmite corespondentul MEDIAFAX.

11007 afișări
Imaginea articolului Turişti din Ucraina care s-au aventurat cu bicicletele pe Transfăgărăşan, găsiţi aproape îngheţaţi

Doi turişti din Ucraina care s-au aventurat cu bicicletele pe Transfăgărăşan, găsiţi aproape îngheţaţi

Şeful Salvamont Argeş, Adrian Sănduloiu, a declarat pentru MEDIAFAX că cei doi turişti din Ucraina s-au aventurat cu bicicletele pe Transfăgărăşan, pe un drum închis.

Cei doi turişti erau îmbrăcaţi de vară şi au fost găsiţi aproape înghetaţi pe munte de către mai mulţi salvamontişti aflaţi la antrenamente.

„Cei doi tineri se află în concediu cu bicicletele. Erau la Sibiu şi din ce am discutat cu ei s-au certat cu cei de la Salvamont Sibiu şi au plecat spre Argeş. Sunt îmbrăcaţi subţire şi neadecvant pentru această zonă, care este destul de periculoasă. I-am găsit aproape îngheţaţi pentru că la cota 2.000 a şi nins. Norocul lor a fost că ne aflam la antrenamente cu colegii din Bulgaria şi Slovacia şi i-am zărit pe drum. Acum sunt în baza de la Argeş de aproape o oră, sunt în siguranţă”, a spus Adrian Sănduloiu.

Potrivit acestuia, turiştii vor pleca duminică şi vor fi însoţiţi de către salvamontişti până vor ieşi din zona Transfăgărăşanului.

Cei doi tineri aflaţi în concediu vor să îşi continue aventura pe două roţi, ei spunându-le salvamontiştilor că vor să ajungă în Serbia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici