Turişti rătăciţi într-o zonă sălbatică din Masivul Retezat; o femeie este rănită

  • Salvamontiştii hunedoreni intervin sâmbătă pentru localizarea şi căutarea unui grup de turişti rătăciţi într-o zonă sălbatică a Masivului Retezat.
  • O femeie este rănită ca urmare a căderii pe versantul pe care turiştii au încercat retragerea de pe munte.
192 afișări
Imaginea articolului Turişti rătăciţi într-o zonă sălbatică din Masivul Retezat; o femeie este rănită

Turişti rătăciţi într-o zonă sălbatică din Masivul Retezat; o femeie este rănită. Sursa foto: Facebook/Salvamont Hunedoara

Potrivit Salvamont Hunedoara, este o acţiune în derulare a salvamontiştilor pentru localizarea şi căutarea unui grup de turişti rătăciţi din cauza vremii neprielnice într-o zonă sălbatică din partea de nord a Masivului Retezat.

O femeie din grup a suferit mai multe traumatisme după ce a căzut mai multe zeci de metri pe versantul pe care turiştii au încercat retragerea de pe munte.

O echipa de salvatori montani a Serviciului Salvamont a Consiliului Judeţean Hunedoara se deplaseaza în zonă pentru intervenţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici