Udrea: În septembrie îi retragem fondurile europene lui Mazăre dacă nu face ceva cu ele

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă, că primarul Constanţei, Radu Mazăre, a reuşit să cheltuiască doar câteva procente din fondurile europene pe care le are la dispoziţie şi că acestea îi vor fi retrase în septembrie dacă nu "face ceva cu ele".

450 afișări
Imaginea articolului Udrea: În septembrie îi retragem fondurile europene lui Mazăre dacă nu face ceva cu ele

Udrea: În septembrie îi retragem fondurile europene lui Mazăre dacă nu face ceva cu ele (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Ar trebui să se grăbească, pentru că în septembrie îi retragem toate fondurile dacă nu face ceva cu ele", a spus Udrea.

Ea a afirmat că Primăria Constanţa a reuşit să cheltuiască doar trei milioane de euro din totalul de 91 de milioane de euro pe care Constanţa le are la dispoziţie din fonduri europene.

Elena Udrea a făcut aceste afirmaţii în contextul referirilor la reabilitarea cazinoului din Constanţa - trecut prin vot al CL la MDRT - despre care a spus ar putea fi făcută fie cu fonduri din bugetul MDRT, fie din fondurile europene aflate la dispoziţia Primăriei Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici