UE ia în calcul să le pună pe fiicele lui Putin pe lista de sancţiuni

Pe următoarea listă a sancţiunilor UE ar putea fi şi fiicele lui Vladimir Putin, în cel de-al cincilea pachet de măsuri, de data aceasta ca reacţie la crime de război comise la Bucea.

806 afișări
Imaginea articolului UE ia în calcul să le pună pe fiicele lui Putin pe lista de sancţiuni

UE ia în calcul să le pună fiicele lui Putin pe lista de sancţiuni

Katerina Tihonova, 35 de ani, şi Maria Voronţova, 36 de ani, se află în cea mai recentă versiune a listei de obiective a UE, printre care se numără oligarhi, politicieni şi unii dintre cei din anturajul lui Putin. Se cunosc foarte puţine despre cele două, rodul căsătoriei şefului Kremlinului cu Liudmila Şrebneva.

Începând de miercuri, cele două femei ar trebui să fie supuse îngheţării activelor şi interdicţiilor de călătorie pe tot continentul. Lista nu este definitivă şi se poate modifica în continuare, înainte de a intra în vigoare.

Ruşii lui Putin „o numesc eliberare. Nu, noi îi spunem crime de război. Şi chiar trebuie să-i dăm acest nume”, a spus preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în discursul său din plenul Parlamentului European.

„Uniunea Europeană a înfiinţat o echipă comună de anchetă în Ucraina, pentru a colecta probe şi mărturii pe teren. Îi vom considera responsabili pe cei responsabili pentru crime de război”, a adăugat oficialul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici