Un agent de la Poliţia Rutieră a A1 s-a sinucis

Anchetatorii au stabilit cu certitudine, joi seară, că agentul de la Poliţia Rutieră A1, care a fost găsit împuşcat în cap, într-un apartament din cartierul piteştean Popa Şapcă, s-a sinucis, fiind eliminată ipoteza unei crime.

88 afișări
Imaginea articolului Un agent de la Poliţia Rutieră a A1 s-a sinucis

Un agent de la Poliţia Rutieră a A1 a fost găsit împuşcat în cap (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu există suspiciuni că ar fi altceva decât o sinucidere", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Robert Radu.

Potrivit sursei citate, lângă cadavrul poliţistului a fost găsit pistolul din dotare, un Carpaţi de calibrul 7,65 mm, din care fusese tras un singur glonţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş a adăugat că apartamentul în care a fost găsit împuşcat poliţistul nu era proprietate personală, ci era închiriat, iar agentul locuia acolo de şase luni împreună cu prietena lui.

Vecinii spun că prietena poliţistului Constantin Bran ar fi încercat, în urmă cu două săptămâni, să se sinucidă cu medicamente, fiind apoi internată la un spital din Bucureşti. În urmă cu trei zile, fata ar fi revenit în Piteşti şi se pare că a avut o ceartă cu agentul de Poliţie, iar de două zile ar fi părăsit apartamentul, fiind posibil ca acesta să fie motivul sinuciderii poliţistului.

Anchetatorii nu au găsit niciun fel de bilet de adio la faţa locului.

Vecinii au declarat anchetatorilor că nu au auzit nicio împuşcătură din apartamentul poliţistului.

La ora transmiterii acestei ştiri, cadavrul agentului de Poliţie a fost dus la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, agentul de Poliţie Constantin Bran, în vârstă de 29 de ani, a fost găsit în apartamentul lui din cartierul piteştean Popa Şapcă de către tatăl şi fratele său care veniseră în vizită şi care au anunţat imediat incidentul la Serviciul de Urgenţă 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici