Un agent de pază din Cluj s-a sinucis în timpul serviciului - VIDEO

Un agent de pază din cadrul Direcţiei Judeţene de Pază şi Protecţie a Consiliului Judeţean Cluj a murit după ce s-a împuşcat în cap, în noaptea de marţi spre miercuri, cu pistolul din dotare, în timp ce era de serviciu.

100 afișări
Imaginea articolului Un agent de pază din Cluj s-a sinucis în timpul serviciului - VIDEO

Un agent de pază din Cluj s-a sinucis în timpul serviciului (Imagine: www.stirileprotv.ro)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Gina Pop, a declarat, miercuri, că agentul avea 49 de ani şi că motivul sinuciderii ar fi problemele financiare.

"Agentul era de serviciu la baza direcţiei şi s-a împuşcat în cap, în noaptea de marţi spre miercuri, cu pistolul din dotare. Corpul a fost dus la IML în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii exacte a cauzei morţii”, a spus Pop.

Agentul Mircea B. era căsătorit şi avea trei copii, de 13, 15 şi 22 de ani.

Potrivit unor informaţii din rândul familiei, înainte de a se împuşca agentul şi-ar fi sunat fiul cel mare, căruia i-ar fi spus că are datorii şi că nu mai rezistă şi s-a împuşcat în timp ce vorbea cu acesta.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Cluj, Victor Popa, a declarat, miercuri, că agentul avea testele psihologice făcute la zi, precum şi cele de la Poliţie pentru dreptul de port-armă. Potrivit lui Popa, ultimul test psihologic făcut de agent a fost în 18 martie.

Agentul era angajat al direcţiei respective din aprilie 2001 şi a parcurs etapele ierarhice, ajungând ofiţer de serviciu-dispecer la sediul direcţiei.

Victor Popa a spus că din declaraţiile agenţilor care erau de serviciu alături de Mircea B. a reieşit că, după miezul nopţii, acesta le-a spus că are nevoie de aer si a ieşit în curtea din spatele unităţii, unde a vorbit la telefon cu unul dintre fiii săi, Raul Stelian. În timpul convorbirii. agentul ar fi ameninţat că se împuşcă din cauza unor probeme financiare şi de familie, după care fiul său a auzit împuşcătura.

Direcţia Judeţeană de Protecţie şi Pază a Consiliului Judeţean Cluj este structura care s-a înfiinţat pe cea a Gardienilor Publici.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici