Video Un autocamion cu vopseluri şi diluanţi a luat foc pe DN 7, în Argeş

Un autocamion încărcat cu vopseluri, diluanţi şi piese auto a luat foc, în noaptea de joi spre vineri, pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, în localitatea Drăganu, circulaţia fiind blocată jumătate de oră, până când pompierii au stins incendiul.

1 afișare

Din primele cercetări rezultă că şoferul a văzut la timp flăcările care cuprinseseră partea din spate a autovehiculului, acolo unde era încărcătura de produse inflamabile şi a tras maşina pe marginea drumului.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au informat că nu a fost pericol de explozie, iar cauza cea mai probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit la instalaţia electrică a autovehiculului.

Circulaţia pe DN 7 a fost reluată după jumătate de oră, când pompierii au reuşit să lichideze incendiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici